NYPRODUKTION

ENPLANSVILLA I LJUNGBY


Detta moderna enplanhus tog vi en fram till en familj i Ljungby som var i behov av ett större hus. De hade en klar bild av hur deras hem skulle se ut och efter några ritningsförslag var bygglovet inlämnat och de var ett steg närmare sitt drömhus. Vi levererade även bygghandlingar för projektet i form av arkitekt- och konstruktionshandlingar. 


FRITIDSHUS I SKUMMESLÖVSSTRAND


Tillsammans med kunden skapade vi denna unika och charmiga byggnad.
I detta projekt levererade vi bygglovshandlingar och bygghandlingar.

TILLBYGGNATION & OMBYGGNATION

TVÅPLANSHUS I RYSSBY


I detta projekt hade våra kunder köpt ett hus med stor potiential. Tillsammans med kunden tog vi fram flera olika förslag på hur huset skulle kunna förvandlas till deras drömhem.  Vi hjälpte bland annat till med planlösningar och fasader samt bygglovshandlingar. 


Renoveringen är i full gång och redan nu ser vi ett fantastiskt resultat.

UTERUM I LJUNGBY


Det är aldrig fel med lite extra yta. Att göra en tillbyggnad behöver inte vara så svårt och i detta projekt hjälpte vi vår kund med att göra ett modernt och trevligt uterum. 

Till detta projekt utformade vi uterummet och leverande bygghandlingar.

ÖVRIGT

3D-VISUALISERING


Till denna gården i Förslöv, Båstad, önskade kunden en bild som kunde visualisera potientialen i byggnaden. 

I detta projekt var vår uppgift att göra en illustrationsbild som kunde användas som försäljningsunderlag av mäklaren. Nedan visas en före- och efterbild. 

HUNDGÅRD I HINNERYD


Vi på JOMO hjälper gärna till med såväl stora som små projekt.

I detta mindre projekt fick vi i uppdrag att ta ta fram väggritningar för en hundgård som kunden ville montera ihop själv utifrån ritningarna. Efter konsultation tog vi fram förslag på ritningar som kunden (och hunden) var nöjda med.